Лісознавчі витоки еколого-економічного вчення: індуктивний підхід - Tunytsya, Yu. Yu. (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2017)
З’ясовано лісівничі аспекти еколого-економічного вчення. Сформульовано його основні завдання, принципи, методичні підходи