Лісове господарство України на початку третього тисячоліття - Samoplavsky, V. I. (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2017)
Охарактеризовано стан лісового господарства України, основні проблеми та напрямки його розвитку. Викладено основні засади національної лісової політики. Обґрунтовано необхідність вирішення проблем лісової галузі на науковій основі