ЛІСІВНИЧА ОЦІНКА СПОСОБІВ ПІДГОТОВКИ ЛІСОКУЛЬТУРНИХ ПЛОЩ ПІД ШТУЧНІ СОСНОВІ НАСАДЖЕННЯ - Goychuk, Anatoliy; Gryb, Volodymyr; Bilous, Maxim (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2011)
Наведено результати досліджень особливостей росту тридцятирічних соснових насаджень, створених на зрубах із різними способами підготовки лісокультурної площі. Описано схеми змішування, густоту садіння та кількість агротехнічних доглядів, їх вплив на збереження та розвиток лісових культур. Охарактеризовано лісорослинні умови району проведення досліджень.