Г.Г. ГРИНИК ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕОРЕТИЧНОЇ ПРОДУКТИВНОСТІ ЯЛИНОВИХ, БУКОВИХ ТА ЯЛИЦЕВИХ ДЕРЕВОСТАНІВ УКРАЇНСЬКИХ КАРПАТ З УРАХУВАННЯМ ОСОБЛИВОСТЕЙ РЕЛЬЄФУ - Hrynyk, Heorhiy (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2019)
Проаналізовано показники середніх класів бонітетів для ялинових, букових і ялицевих деревостанів Українських Карпат з врахуванням особливостей рельєфу. Визначено оптимальні умови росту порід згідно зі значеннями середніх класів бонітету для ділянок з визначеними орографічними показниками.