ТРАКТУВАННЯ КЛЮЧОВИХ ТЕРМІНІВ КОНЦЕПЦІЇ ПОСЛУГ ЕКОСИСТЕМ З ОГЛЯДУ НА ЕКОЛОГО-ЕКОНОМІЧНІ ДОСЛІДЖЕННЯ ЛАНДШАФТІВ - Soloviy, Ihor; Kuleshnyk, Taras (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2019)
Проаналізовано основні терміни у сфері оцінювання екосистемних послуг та відмінності їхнього трактування. Здійснено огляд наукових досліджень та міжнародних проектів у сфері послуг екосистем, спрямованих на генерування нових знань і використання їх у практиці шляхом вдосконалення системи управління ландшафтами на еколого-економічних засадах.