ГОТОВНІСТЬ ДЕРЕВООБРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ РІВНЕНЩИНИ ДО ВДОСКОНАЛЕННЯ ЕКОЛОГІЧНОЇ ПОЛІТИКИ: ПОГЛЯД ЗСЕРЕДИНИ - Zahvoyska, Lyudmyla; Petruk, Myroslava (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2019)
Виконано SWOT-аналіз екологічної політики деревообробних підприємств України, досліджено погляди працівників деревообробних підприємств Рівненщини до формування і розвитку екологічної політики підприємств із використанням Q-методу дослідження суб’єктивності висловлених поглядів. Виявлено широкий спектр поглядів – від скептичних до радикально-екологічних, що засвідчує необхідність більш інтенсивного розгортання процесів екологізації. Розроблено рекомендації для стимулювання деревообробних підприємств до вдосконалення екологічної політики з використанням потенціалу кластерів.