НАПРЯМИ РОЗВИТКУ ЛІСОРЕСУРСНОЇ СФЕРИ В УМОВАХ КРИЗОВОЇ СИТУАЦІЇ - Koval, Yaroslav (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2020)
Наведено оцінку стану лісоресурсної сфери в умовах кризової ситуації, визначено зовнішні та внутрішні чинники, що негативно вплинули на розвиток лісогосподарського виробництва. Викладено пропозиції щодо відновлення динамічного розвитку виробничих структур лісового комплексу, підвищення ефективності використання, охорони та відтворення лісових ресурсів.