ТРАНСДИСЦИПЛІНАРНІ МЕТОДОЛОГІЧНІ ОСНОВИ І ПОЛІТИКО-ТВІРНІ ПРИНЦИПИ СТАЛОГО РОЗВИТКУ ЛІСОВОГО СЕКТОРА ЕКОНОМІКИ - Soloviy, Ihor (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2020)
Розглянуто еволюційний шлях лісової політики у межах двох основних вимірів – наукового (теоретичного) і прикладного (практичного) та тенденції її трансформації у світлі викликів сучасності. Проаналізовано можливість застосування трансдисциплінарних підходів екологічної економіки до розвитку теорії лісової політики. Запропоновано політико-твірні принципи сталого розвитку лісового сектора економіки.