ЕКОНОМІЧНІ ІНСТРУМЕНТИ ЛІСОВОЇ ПОЛІТИКИ, ОРІЄНТОВАНОЇ НА ДОСЯГНЕННЯ СТАЛОСТІ ЛІСОВОГО ГОСПОДАРСТВА: СИСТЕМАТИЗАЦІЯ ТА ОЦІНКА - Soloviy, Ihor (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2008)
Розглянуто значення окремих інструментів лісової політики у досягненні пріоритетів лісогосподарської діяльності. Здійснено аналіз різних підходів лісової політики до використання інструментів за критеріями ефективності і справедливості, зроблено висновок щодо впливу на добробут і розподіл доходів за умов субсидіювання, добровільної екологічної сертифікації лісів та використання регулятивних інструментів.