ОСОБЛИВОСТІ ГЕОПОЛІТИЧНОГО ТА СОЦІАЛЬНО- ЕКОНОМІЧНОГО ТРАНСКОРДОННОГО СПІВРОБІТНИЦТВА УКРАЇНИ З ЄВРОПЕЙСЬКИМ СОЮЗОМ - Dubovich, Ion (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2008)
Розглянуто актуальність дослідження міжнародних відносин і транскордонного співробітництва. Акцентовано увагу на специфіці співробітництва України з ЄС. Проаналізовано наслідки розширення ЄС для України.