ЗАХИСНІ ЛІСОНАСАДЖЕННЯ В ВОДООХОРОННИХ ЗОНАХ ПОВЕРХНЕВИХ ВОД УКРАЇНИ - Moroz, Petro (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2008)
Розглянуто екологічні наслідки антропогенного впливу на стан водних об’єктів в Україні. Охарактеризовано заходи заліснення водоохоронних зон.