СУТНІСТЬ, ФУНКЦІЇ, ЗАВДАННЯ І НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЕКОЛОГІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ - Maksymiv, Lyudmyla; Potay, Oxana (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2008)
Розглянуто сутність, функції, завдання і принципи екологічного менеджменту промислових підприємств, а також основні етапи становлення і розвитку екологічного менеджменту, уточнено термінологічний апарат з питань екологічного менеджменту, з’ясованої відмінності між екологічним управлінням і екологічним менеджментом, проаналізовано нормативно-правове забезпечення екологічного менеджменту.