ХАРАКТЕРИСТИКИ ТА МОДЕЛЬ ПАКЕТА СТОВБУРІВ ЯК ОБ’ЄКТА ТРАНСПОРТУВАННЯ - Byblyuk, Nestor; Boyko, Anatoliy; Peretyatko, Bohdan (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2008)
Наведено підсумки аналітико-експериментального визначення фізико-механічних характеристик пакета стовбурів, методи математичного моделювання і розрахунку параметрів його вільних коливань.