ДОСВІД ВИРОЩУВАННЯ САДИВНОГО МАТЕРІАЛУ МЕТАСЕКВОЇ КИТАЙСЬКОЇ У ЗАХІДНОМУ ПОЛІССІ - Belelya, Serhiy; Debryniuk, Iurii (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2011)
Наведено технологічні аспекти вирощування 2-річних сіянців Metasequoia glyptostroboides Hu et Cheng у відкритому та закритому ґрунті лісового розсадника Костянтинівського л-ва ДП "Сарненське ЛГ". Наведені дані з росту сіянців породи за висотою та діаметром на кореневій шийці. Зроблено порівняння росту 2-річних сіянців метасеквої та модрини в умовах закритого ґрунту за однакової технології вирощування.