ФІЗИКО-МЕХАНІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ КОРКИ ОКСАМИТНИКА АМУРСЬКОГО В УМОВАХ ЗАХІДНОГО ЛІСОСТЕПУ УКРАЇНИ - Yurkiv, Zinovyi (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2011)
Представлено результати досліджень фізико-механічних властивостей корки оксамитника амурського (Phellodendron amurense Rupr.) в лісових культурах Західного Лісостепу України. Результати досліджень мають практичне та наукове значення в аспекті встановлення доцільності заготівлі, придатності та можливості використання у промислових цілях корки оксамитника амурського.