ПРАВО ВЛАСНОСТІ НА ЛІСИ В УКРАЇНІ - Deyneka, Anatoly (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2019)
Здійснено аналіз форм власності на ліси та прав користування лісами в Україні. На прикладі Львівської області проаналізовано проблеми в управлінні лісами і лісовим господарством, які пов'язані з формами власності, видами права та користування лісами.Запропоновано невідкладні заходи з розвитку форм власності на ліси в Україні.