ПРОГНОЗУВАННЯ РОЗВИТКУ ГАЛУЗЕЕЙ ЛІСОПРОМИСЛОВОГО КОМПЛЕКСУ УКРАЇНИ - Orest, Kiyko (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2008)
На основі моделювання здійснено прогноз розвитку деревообробної та меблевої галузей в Україні на період до 2020 р. Проаналізовано рівень їх ресурсного забезпечення. Розглянуто перспективи їхнього розвитку. Здійснено порівняння питомих показників розвитку деревообробної та меблевої галузей України з аналогічними показниками інших країн.