РАДІОЕКОЛОГІЯ ЛІСОВИХ ЕКОСИСТЕМ З ЛІСОЗНАВСТВА ТА ЛІСІВНИЦТВА - Krasnov, Volodymyr (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2008)
Зроблено узагальнення щодо значення та місця радіоекології лісу для теорії та практики лісового господарства. Здійснено аналіз найбільш вагомих здобутків радіоекології для ведення лісового господарства на територіях, забруднених радіонуклідами. Обґрунтовано можливе застосування радіоекологічних досліджень у лісознавстві та лісівництві