АНАЛІЗ ЖИТТЄВОГО ЦИКЛУ ПРОДУКЦІЇ ЯК ІНСТРУМЕНТ ЕКОЛОГІЧНОГО АУДИТУ СИСТЕМ МЕНЕДЖМЕНТУ ДОВКІЛЛЯ ДЕРЕВООБРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ - Maksymiv, Lyudmyla; Matveev, Mykola; Koshla, Roman (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2008)
Розглянуто питання аналізу життєвого циклу продукції, виробництва та підприємств відповідно до вимог міжнародних стандартів серії ISO 14000. Наведено приклади такого аналізу для конкретного деревообробного підприємства у вигляді еко-балансів виготовленої продукції, виробництва, підприємства та його місця розташування.