ДЕРЕВИННО-СОЛОМ'ЯНІ ПЛИТИ: ПРОБЛЕМИ І МОЖЛИВОСТІ - Bekhta, Pavlo (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2008)
Подано огляд проблем і можливостей виготовлення деревинно-солом'яних плит. Розглянуто запаси соломи, її властивості, чинники, які перешкоджають використанню цієї сировини для деревинних плит, переваги соломи як сировини для деревинних плит.