МЕТОДИЧНІ ПІДХОДИ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ІСТОТНОСТІ ЕКОЛОГІЧНИХ АСПЕКТІВ ДІЯЛЬНОСТІ ДЕРЕВООБРОБНИХ ПІДПРИЄМСТВ У СИСТЕМІ ЕКОЛОГІЧНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ - Maksymiv, Lyudmyla; Kiryk, Oksana; Maksymiv, Ivan (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2019)
Розглянуто процедуру ідентифікації екологічних аспектів діяльності підприємств як необхідної умови процесу побудови і запровадження систем екологічного менеджменту. Запропоновано методичні підходи до визначення екологічних аспектів з виокремленням серед них істотних на прикладі ПІІ ТзоВ "Укршпон".