НАЦІОНАЛЬНА ПОЛІТИКА У ЛІСОВОМУ ГОСПОДАРСТВІ УКРАЇНИ: АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ - Synyakevych, Ihor (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2019)
Розглянуто актуальні проблеми національної політики у лісовому господарстві: форми власності як інструмент лісової політики; відповідну політику щодо державних підприємств лісового господарства; інституційні трансформації у сфері управління лісовим господарством; місце лісових екосистем у подоланні глобальних екологічних загроз; проблеми вдосконалення інструментів цієї політики.