ПРИНЦИПИ ТА МЕХАНІЗМ РЕАЛІЗАЦІЇ СТРАТЕГІЇ КАРПАТСЬКОЇ КОНВЕНЦІЇ У БУКОВИНСЬКИХ КАРПАТАХ І ПЕРЕДКАРПАТТІ - Solodkyy, Volodymyr; Robulets, Serhiy (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2019)
На базі узгодження екологічних, економічних та соціальних складових визначено принципи та механізм імплементації Рамкової конвенції про охорону і сталий розвиток Карпат та Стратегії її виконання на території Буковинських Карпат і Передкарпаття як основи збалансованого розвитку регіону. Розроблено відповідні науково-методологічні засади збереження біотичного та ландшафтного різноманіття.