СИНЕРГЕТИЧНА КОНЦЕПЦІЯ ІНТЕГРОВАНОГО ЗАСТОСУВАННЯ ПРАВОВИХ ТА ЕКОНОМІЧНИХ ВАЖЕЛІВ СТАЛОГО ЛІСОКОРИСТУВАННЯ - Hulyk, Hryhoriy (Наукові праці Лісівничої академії наук України, 2019)
Звернено увагу на актуальні еколого-економіко-правові проблеми щодо збереження, відтворення та використання лісових ресурсів в Україні. Запропоновано розробити й увести в еколого-економічну галузь знань такий науково-дослідний напрям як "синергетичний економіко-правовий напрям". Подано пропозиції щодо доцільності розроблення окремої програми синергетичного економіко-правового напряму, спрямованої на поетапний перехід від несталого до сталого лісокористування.